• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Kodi i familjes - Martesa me te huaj

DIVA

Antarë i ri
Pershendetje,

doja te pyesja ne lidhje me nje teme qe kohet e fundit po me bluan ne mendje. Doja te dija te cilat jane te drejtat dhe detyrimet e shtetasit/shtetases se huaj nese lidh martese me nje shqiptar/e?

Gjithe te mirat
 
Top