• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ankesat brenda stafit

اdo aop SOP APO IRCOP duhet të bëj ankesë brenda këtij forumi për të ruajtur anonimitetin e ndollive që ndodhin brenda stafit tonë.
Postime
5
Shikime
325
calvin
C
Postime
1
Shikime
172
Postime
3
Shikime
166
Postime
3
Shikime
185
Postime
9
Shikime
390
Top