• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Shkencat sociale

Filozofia

Bisedime të lira mbi tema të Filozofisë.
Tema
216
Mesazhe
2.8K
Tema
216
Mesazhe
2.8K

Psikologjia

Tema
632
Mesazhe
5.1K
Tema
632
Mesazhe
5.1K

Historia

Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.
Tema
1.6K
Mesazhe
8.7K
Tema
1.6K
Mesazhe
8.7K
Top