• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Karakteret shpirtërore

Diskutime fetare dhe anti-fetare

اdo temë që do të hapet dhe do të ketë në përmbajtje të tij, lidhje me fenë.
Tema
95
Mesazhe
1.6K
Sub-forums:
  1. Foto
  2. Video
Tema
95
Mesazhe
1.6K

Besimtarët katolik

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin katolik.
Tema
136
Mesazhe
1.5K
Tema
136
Mesazhe
1.5K

Besimtarët musliman

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin musliman
Tema
1.3K
Mesazhe
9.9K
Tema
1.3K
Mesazhe
9.9K

Besimtarët ortodoks

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin ortodoks
Tema
38
Mesazhe
132
Tema
38
Mesazhe
132

Besimtarët bektashi

Këtu mund të diskutohet në lidhje me besimin bektashi.
Tema
5
Mesazhe
90
Tema
5
Mesazhe
90

Ateizëm

Persona që nuk kanë një kult, që nuk kanë një frymezues shpirtëror dhe që nuk besojnë në dicka përtej qënies së tyre. Nuk arrijnë ta konceptojnë fjalën perëndi, besojnë në atë cfarë shohin dhe frymezimin e gjejnë vetëm tek vetëvetja. Besojnë më shumë tek përparimi njerëzor dhe feja u duket dicka anormale. Gjithsesi mbetet nje zgjidhje njerëzore.
Tema
73
Mesazhe
2.8K
Tema
73
Mesazhe
2.8K

Bindje idesh lidhur mbi besimin

Në këtë forum do të ketë bashkëbisedime nga të gjitha rrymat e besimit dhe si të thuash është një pikë takimi lidhur mbi të gjitha këto kultura shpirtërore.
Tema
325
Mesazhe
5.6K
Tema
325
Mesazhe
5.6K
Top