• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

ForumiVirtual

Blog

Tema
464
Mesazhe
1.2K
Tema
464
Mesazhe
1.2K

Mbi këtë forum

Komentet, sugjerimet tuaja mbi këtë forum, të rejat më të fundit që janë shtuar.
Tema
15
Mesazhe
614
Tema
15
Mesazhe
614

Sondazhe dhe votime

Këtu mund të diskutoni rreth aktualitetit shqipëtar. Tema të ndryshe sportive, kulturore,politike etj...
Tema
111
Mesazhe
9.4K
Tema
111
Mesazhe
9.4K

Lajmërime dhe Reklama

Tema
92
Mesazhe
396
Tema
92
Mesazhe
396
Top